Zoek op
Sluit dit zoekvak.

FAQ

Heb je nog enkele vragen?

Renew + Protect Softgels

Renew + Protect bevat ingrediënten afkomstig van dieren en is daarom niet veganistisch. Zowel de zachte gel als de vloeibare formules bevatten visolie en vitamine D afkomstig van schapenwol. De zachte gels bevatten bijenwas, en hun capsule omhulsel is gemaakt van rundergelatine.

Nee. Wij doen geen dierproeven en schakelen geen derden in om dat te doen.

Renew + Protect heeft geen bekende contra-indicaties. Echter, zoals met elk voedingssupplement, raden wij je aan een arts te raadplegen voor gebruik tijdens de zwangerschap of borstvoeding, om er zeker van te zijn dat het product geschikt is voor jou. 

Doorgaans merken mensen pas na twee weken enig resultaat, en na drie tot vier maanden de volle winst. Dit is gebaseerd op de tijd die de actieve bestanddelen nodig hebben om je cellen te verzadigen.

De zachte gelproducten bevatten tocoferolen afkomstig van geraffineerde sojaolie. Deze tocoferolen zijn sterk geraffineerd, waardoor het risico op een reactie gering is. In de ingrediëntenlijst kan “tocoferolen (afgeleid van niet genetisch gemodificeerde soja)” staan; dit wordt vermeld bij extreme allergieën.

Het is onwaarschijnlijk dat Renew + Protect een wisselwerking heeft met medicijnen. Zoals bij elk voedingssupplement raden wij je echter aan om vóór gebruik een arts te raadplegen als je medicijnen gebruikt of als je onder behandeling bent voor een medische aandoening.

Wij raden personen met een allergie aan om voor gebruik de etiketten van onze producten te lezen om er zeker van te zijn dat ze geschikt zijn voor hun individuele behoeften. De ingrediënten in Renew + Protect bevatten niet de belangrijkste allergenen: melk, eieren, schaaldieren, noten, pinda’s of tarwe. Het bevat wel visolie en tocoferolen afkomstig van sterk geraffineerde sojaolie. Hooggeraffineerde oliën, zoals soja, zijn vrijgesteld van etikettering van allergenen omdat het risico op allergenen laag is. Wij vermelden wel het bronmateriaal van de tocoferolen in geval van extreme soja-allergieën. Onze visolie is vrij van schaaldieren (zowel weekdieren als schaaldieren), maar kan een allergeen risico vormen voor mensen met een visallergie.

Aangezien Renew + Protect een product op oliebasis is, kunnen sommige mensen lichte maagdarmstoornissen ervaren.

Visolie op zich is een geweldig supplement voor de algehele gezondheid. Het biedt echter niet de huidgerelateerde voordelen van Renew + Protect.

Renew + Protect verschilt op een paar manieren van visoliesupplementen. Ten eerste combineert het verschillende synergetische ingrediënten in één supplement. De visolie in Renew + Protect levert een 3:1 verhouding van EPA/DHA. Borageolie is een krachtig ingrediënt voor de gezondheid van de huid dat de huidbarrière ondersteunt en (samen met EPA) zeer effectief is bij de behandeling van huidontstekingen. Zeaxanthine (uit paprika) en luteïne (uit goudsbloemen) zijn krachtige antioxidanten voor de huid die samen met EPA ook bescherming bieden tegen UV-gerelateerde huidschade en huidveroudering. Het bevat ook vitamine D, die een groot aantal voordelen biedt voor de gezondheid van de huid en een lang leven.

Van de actieve bestanddelen van Renew + Protect, met name de vetzuren GLA, EPA en DHA, is aangetoond dat ze bijdragen tot een verbetering van de symptomen zoals ruwheid en roodheid bij atopische dermatitis (de meest voorkomende vorm van eczeem).

Ja, onze Renew & Protect Formula bevat visolie, die rijk is aan de omega-3 vetzuren eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). Het bevat. 1050 mg EPA en 350 mg DHA. Naast deze omega-3 vetzuren bevat Renew + Protect het omega-6 vetzuur gammalinoleenzuur (GLA), antioxidanten, luteïne en zeaxanthine, en vitamine D3. Samen werken deze ingrediënten synergetisch om klinisch bewezen voordelen voor de gezondheid van de huid en een lang leven te produceren.

Marine Collagen + Co-factors

De verschillende bronnen verschillen in de manier waarop ze worden verwerkt. De dikke huiden van koeien en varkens moeten 2-3 weken weken in een zuur of alkalisch chemisch product om het weefsel af te breken. Visbronnen vereisen geen voorbehandeling en het duurt ongeveer 36 uur om ze te verwerken tot geraffineerd collageenpeptidepoeder.

Peptiden van koeien en varkens zijn vanwege culturele of religieuze overtuigingen mogelijk niet geschikt voor bepaalde bevolkingsgroepen. Visbronnen worden doorgaans zonder dergelijke beperkingen geconsumeerd.

Ten slotte hebben peptiden van koeien en varkens een aanzienlijk grotere ecologische voetafdruk dan wilde visserij, zoals de IJslandse kabeljauwvisserij. Bovendien wordt de IJslandse kabeljauwvisserij duurzaam beheerd en beschouwd als een gouden standaard voor verantwoorde visserij.

Ons gehydrolyseerd Marine Collageen is voornamelijk afkomstig van de huid van kabeljauw uit de IJslandse visserij, met kleinere hoeveelheden uit de huid van schelvis en koolvis. Het gehydrolyseerde collageen wordt vervaardigd in Nova Scotia, Canada.

Renew + Protect en Marine Collagen + Co-Factors werken goed samen, omdat ze zich richten op verschillende gebieden van de gezondheid van de huid. Renew + Protect is het basisproduct voor het leveren van de grootste voordelen voor je huid. Het richt zich op huidontsteking, hydratatie, stevigheid, elasticiteit en helpt het interne huidklimaat te optimaliseren. Het helpt ook de gevoeligheid van je huid voor door UV-straling veroorzaakte zonnebrand te verminderen. Ons Marine Collagen + Co-Factors is een ideale aanvulling. Het is speciaal samengesteld met synergetische ingrediënten om het collageenniveau te helpen opbouwen en behouden, ter ondersteuning van een gezonde huid, haar en nagels. Dit product geeft een boost aan je huidverzorgingsregime.

De producten kunnen samen of alleen worden gebruikt, afhankelijk van je persoonlijke behoeften. Het meeste voordeel wordt echter behaald wanneer ze samen worden ingenomen.

Wij raden personen met allergieën aan om voor gebruik onze productlabels te lezen om er zeker van te zijn dat ze geschikt zijn voor hun individuele behoeften. De ingrediënten in Bend Beauty’s Marine Collagen + Co-Factors bevatten niet de belangrijkste allergenen: melk, eieren, schaaldieren, noten, pinda’s, tarwe of soja. Het gehydrolyseerde collageen is afkomstig van vissenhuid (kabeljauw, schelvis en/of koolvis), en daarom wordt het niet aanbevolen voor personen met een visallergie, maar het is vrij van schaaldieren, waaronder weekdieren en schaaldieren.

Bepaalde medicijnen en vrij verkrijgbare supplementen kunnen de absorptie of de werking van andere producten verstoren. Daarom moet je voor gebruik een arts raadplegen als je medicijnen of andere supplementen gebruikt of als je onder behandeling bent voor een medische aandoening.

Ja, dit product kan worden toegevoegd aan thee of andere warme dranken. Wij raden je aan het Marine Collagen + Co-Factors net voor de consumptie van de thee toe te voegen, omdat vitamine C kan worden afgebroken bij langdurige blootstelling aan hitte. Maar blootstelling aan hitte gedurende de tijd die nodig is om een kopje thee of koffie te drinken is prima!

Hier zijn de menginstructies die volgens ons het beste werken:

  1. Meet 2,5 theelepel Marine Collagen + Co-Factors af in een schoon, droog glas.
  2. Giet 250 ml drank naar keuze in het glas (bovenop de Marine Collagen + Co-Factors). Dranken op kamertemperatuur werken het best. Als je liever een koude drank drinkt, voeg dan gewoon ijs toe zodra het product is opgelost. Zoals hierboven vermeld, kan het product ook aan warme dranken worden toegevoegd, maar zorg er dan wel voor dat je het net voor consumptie toevoegt, aangezien de vitamine C kan afbreken bij langdurige blootstelling aan hitte.
  3. Roeren om op te lossen.

Dit product is niet bedoeld voor kinderen. Raadpleeg een arts als je Marine Collageen + Co-Factoren buiten onze aanbevelingen op het etiket wilt gebruiken, inclusief gebruik door kinderen.

Gut Glow

U kunt de doses afzonderlijk innemen. Dit heeft geen invloed op de resultaten of de effectiviteit van het product.

10:1 betekent dat voor 1 gram van het extract = 10 gram paddenstoel: hoger geconcentreerd.

De meeste producten op de markt hebben een verhouding van 1:1, dus in Gut Glow is de concentratie hoger en sterker.

U kunt merken dat in sommige andere producten op de markt de hoeveelheid in het product minder is dan in Gut Glow, maar de concentratie in Gut Glow is 10 keer hoger.

Voor dit soort vragen raden wij de klant aan met zijn arts te overleggen of het product voor hem geschikt is.

Afvallen is geen claim in België (wel in Canada).

Vezelinname bij een maaltijd maakt de bloedsuiker constanter. Mensen kunnen na het eten een suikerdaling ervaren en dus het gevoel hebben dat je een snack/suiker nodig hebt).

Als je Gut Glow bij het ontbijt neemt, zal je bloedsuiker constanter zijn en dus minder de ochtendcrash voelen.

RESET

RESET ondersteunt het ontgiftingsproces van je lichaam door de leverfunctie te ondersteunen en levert antioxidanten om je cellen te beschermen tegen oxidatieve schade door blootstelling aan vrije radicalen. RESET ondersteunt niet alleen het natuurlijke reinigingssysteem van je lichaam, maar helpt ook spijsverteringsproblemen te verlichten. De lever is een essentieel orgaan dat verantwoordelijk is voor de verwerking van bijna alles wat u consumeert, inademt en opneemt – het is de belangrijkste verdediging van uw lichaam tegen gifstoffen en helpt bij de spijsvertering.

RESET helpt het ontgiftingsproces van je lichaam door de leverfunctie te ondersteunen en antioxidanten te leveren om je cellen te beschermen tegen oxidatie. Ons lichaam heeft natuurlijke ontgiftingstrajecten, maar met de toegenomen blootstelling aan gifstoffen in de wereld van vandaag kunnen die trajecten overbelast raken. Daarom is RESET samengesteld voor volwassenen, die er allemaal baat bij kunnen hebben om RESET, dat 2 geneeskrachtige ingrediënten bevat om de lever te beschermen en te ondersteunen, op te nemen in hun supplementenroutine.

RESET helpt het ontgiftingsproces van je lichaam door de leverfunctie te ondersteunen en antioxidanten te leveren om je cellen te beschermen tegen oxidatieve schade. Ons lichaam heeft natuurlijke ontgiftingstrajecten, maar door de toegenomen blootstelling aan gifstoffen in de wereld van vandaag kunnen die trajecten overbelast raken. Daarom is RESET samengesteld voor volwassenen, die er allemaal baat bij kunnen hebben. RESET bevat 2 geneeskrachtige bestanddelen die de lever beschermen en ondersteunen. Mariadistelextract is een beproefd ingrediënt dat de leverfunctie ondersteunt en de lever beschermt. Wij staan achter het gebruik ervan voor deze doeleinden. Daarnaast bevat RESET broccolikiempoeder dat antioxidanten bevat die de cellen helpen beschermen tegen schade door vrije radicalen. Blootstelling aan gifstoffen kan de belasting van het lichaam met vrije radicalen verhogen. Daarom ondersteunt RESET op unieke wijze de natuurlijke ontgifting van uw lichaam door de leverfunctie te ondersteunen en tegelijkertijd oxidatieve schade door vrije radicalen te verminderen. 

Ja, RESET is ons eerste veganistische product!

Onze eindproducten worden niet getest op de aanwezigheid van gluten. De ingrediënten die in RESET worden gebruikt, bevatten echter geen bekende bronnen van gluten.

Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan een arts voordat u RESET inneemt om er zeker van te zijn dat het voor u geschikt is.

Ja, RESET is een geweldige aanvulling op de productfamilie van Bend Beauty. Bovendien optimaliseert het de huidklimaat via andere mechanismen dan Renew + Protect en Marine Collagen + Co-Factors – via de lever-huid-as. De lever is een multifunctioneel orgaan dat betrokken is bij het handhaven van de voedingsstoffen- en hormoonbalans van uw lichaam en bij de ontgifting. Een slechte leverfunctie kan leiden tot onevenwichtigheden in de fysiologie van je lichaam, waaronder een opeenhoping van gifstoffen en een verminderd vermogen om voedingsstoffen te metaboliseren. Aangezien de huid haar voedingsstoffen uit de bloedbaan haalt, komt een verminderde leverfunctie vaak eerst tot uiting in de huid. Door uw lichaam te voorzien van voedingsstoffen waarvan bewezen is dat ze een gezonde huid ondersteunen, beschermen tegen oxidatieve schade veroorzaakt door vrije radicalen en de leverfunctie ondersteunen, wordt uw Skin Climate geoptimaliseerd.  

Reset wordt afgeraden voor personen met een allergie voor groenten uit de kruisbloemenfamilie, waaronder spruitjes, broccoli, en andere koolsoorten. Ook voor personen die reeds medicatie gebruiken voor schildklierproblemen, is het aan te raden eerst overleg te plegen met een arts.

Het moment van inname van de Reset-pilletjes kunt u zelf bepalen; het is echter aanbevolen om beide pilletjes gelijktijdig in te nemen. Indien u gevoelig bent voor maagklachten of snel last heeft van oprispingen, is het raadzaam om de pilletjes tijdens een maaltijd in te nemen.

Algemene vragen

Wij kunnen de kwaliteit van onze producten na de houdbaarheidsdatum niet garanderen.

Onze eindproducten worden niet getest op de aanwezigheid van gluten. De ingrediënten die gebruikt worden in Renew + Protect vloeistof en capsules, evenals ons Marine Collagen + Co-Factors product, bevatten echter geen bekende bronnen van gluten.