Zoek op
Sluit dit zoekvak.

Huidklimaat

Optimize Your Skin Health From The Inside Out

Ons huidklimaat & een gezonde huid

Elke ochtend zien we de realiteit onder ogen. En ondanks een uitgebreide huidverzorgingsroutine zouden we willen dat we de klok konden terugdraaien om een huid te ervaren die egaler, steviger en beter gehydrateerd is.

Vanwege wetenschappelijke doorbraak op het gebied van de gezondheid en levensduur van de huid, ontdekte het R&D-team dat er een jeugdig potentieel diep in de huid zit.

Elke cel van je huid, tot in de diepste lagen, is omgeven door een omgeving die huidafbraak of -herstel bevordert. We noemen dit het ‘huidklimaat’. Aan de basis van je huidklimaat liggen chronische ontstekingen en stress door vrije radicalen.

Huidlagen & effecten

Naarmate we ouder worden, nemen de onderliggende niveaus van chronische ontstekingen en vrije radicalen toe, waardoor de afbraak van de huid geleidelijk verhoogt.  Als je daarbij ook nog slechte voeding, stress, slaapgebrek, te weinig beweging en te veel blootstelling aan de zon bijtelt, krijg je een huidklimaat dat huidveroudering aanzienlijk versnelt

De eigenschappen van de epidermis, de buitenste huidlaag, beperken de penetratie van huidverzorgingsproducten. De totale oplossing om een gezonde huid te stimuleren ligt ook diep in de huidlaag waar de collageen- en elastinematrix zich bevinden. Deze stimulatie zorgt dat de algehele gezondheid en levensduur van de huid verbetert. 

Bend Beauty realiseert baanbrekend werk op het gebied van huidgezondheid. Krachtige ingrediënten werken diep in, waardoor je huidklimaat optimaliseert en het onbeperkte potentieel in elke cel vrijmaken.

De ultieme gids voor een gezonde huid

Bend Beauty deelt een educatieve 3-delige gids over de baanbrekende wetenschap van schoonheid van binnenuit. Leer over: 

  • De nieuwste wetenschap over huidstructuur en -functie en hoe deze het verband legt tussen een gezonde huid en levensduur.
  • Hoe we onze huid van binnenuit kunnen verjongen.
  • De verrassende invloed van voeding, levensstijl, omgeving en genetische opmaak op de gezondheid van je huid.
  • De beste voedingsmiddelen en supplementen om je huid gezond te houden.

Deze 3-delige gids is ontwikkeld om je meer inzicht te geven in het verband tussen alle interne en externe krachten die van invloed zijn op de gezondheid en levensduur van je huid, en uiteindelijk hoe je het potentieel van je huid kunt ontsluiten.

Via de knop hieronder kan je de gids verkrijgen.
Opgelet: deze is Engelstalig & te verkrijgen op de www.bendbeauty.com website.

blank