Verzorgingen

Luxueuze ervaring met klinisch bewezen resultaten!

Professionele verzorgingen​

HydroPeptide biedt meer dan 40 verschillende behandelingen aan die onmiddellijk zichtbaar resultaat opleveren. Onze filosofie is om huidvernieuwing te stimuleren door de huid te voeden, zonder schade te veroorzaken.

Onze behandelingen zijn zonder “downtime”. Hiermee bedoelen we dat onze gelaatsverzorgingen onder normale omstandigheden niet leiden tot roodheid, irritaties of schilfering.

  • Huidvernieuwing stimuleren
  • Onmiddellijk zichtbaar resultaat
  • Geen schade aan de huid

Hieronder staan een deel van onze verzorgingen om je te inspireren, te laten ontdekken & te informeren.

Verzorging

Signature Facial Protocols

Vindt de behandeling die bij jouw huidtype of huidprobleem past. Van rimpels, tot acné en dehydratatie. Voor elk probleem is een oplossing.

Deze relaxerende, behandeling zonder downtime doordringt de huid van herstellende en upliftende voordelen van peptiden, groeifactoractivators en eiwitten.

Voor wie?
Fijne lijntjes en rimpels, droge/gedehydrateerde huid, doffe/vermoeide teint. Alle rijpere huidtypes.

Duur verzorging:
60 minuten

Zelfs de gevoelige huid zal stralen na deze kalmerende, rustgevende behandeling. Een zachte peeling verfrist de huid zonder irritatie, terwijl een voedend masker helpt om de huid te beschermen en de hydrolipidenfilm te herstellen.

Voor wie?
Gevoelige, licht gevoelige, couperose huid, huid met verminderde natuurlijke bescherming.

Duur verzorging:
60 minuten

Ervaar de kracht van 5 krachtige exfolianten om de celvernieuwing te verbeteren voor een stralende teint, terwijl een verkoelend PolyPeptide Collagel masker de hydratatie vastzet en actieve ingrediënten zoals peptiden en antioxidanten versterkt.

Voor wie?
Zonneschade, ruwe huid, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels.

Duur verzorging:
60 minuten

Verbetert de helderheid van de huid terwijl het acné en oneffenheden bestrijdt. Een combinatie van salicylzuur en acnébestrijdende peptiden maken de huid gladder en brengen de sebumproductie weer in evenwicht. Ze maken verstopte poriën opnieuw vrij en versnellen de celvernieuwing terwijl ze de huid laten stralen en een gezonde huid onthullen.

Voor wie?
Acné, onevenwichtige teint, zonneschade, doffe huid

Duur verzorging:
60 minuten

Deze krachtige, gepatenteerde vitamine C gelaatsbehandeling is perfect voor diegenen die een jeugdige stevigheid en glans willen terugbrengen. Een vitamine C-enzympeel in combinatie met een uniek, zuiver vitamine C-afgiftesysteem en een dubbel masker bevorderen de versteviging en opheldering. Je zal achterblijven met een ontspannen, stralende en strakkere huid.

Voor wie?
Verzakkende, verouderde, gepigmenteerde huid.

Duur verzorging:
60 minuten

Seasonal Facial Protocols

Elk seizoen moet je huid zich aanpassen aan de behoeften van de jaargetijden. Dankzij deze aangepaste behandelingen per seizoen kan jij je huid optimaal verzorgen en de juiste aandacht geven. 

Deze lente facial die ongetwijfeld voor die gezonde glow zorgt werd gecreërd om een frisse, jeugdige huid te bekomen zonder roodheden of irritaties. Het protocol bestaat uit 2 enzyme peelings, evenals uit vrije radicalen bestrijden antioxidanten om dofheid tegen te gaan en je huid te doen stralen.

Duur verzorging:
60 minuten

Intensiteitslevel:
Zeer intensief: enzyme peelings

Koel af van warme zomerdagen met deze zachte, verfrissende verzorging. Antioxidanten worden gebruikt om de huid gehydrateerd te houden. De huid voelt nadien fris, geplumpd en beschermd tegen de zon.

Duur verzorging:
60 minuten

Intensiteitslevel:
Medium

Deze vernieuwende gelaatsbehandeling is gecreëerd om donkere plekken merkbaar te verminderen en de productie van collageen te versnellen al na één behandeling. Een drievoudige peel combinatie van warm geparfumeerde appel- en pompoenpeelings en botanical enzymen die de huid doen herleven
en om zo de natuurlijke celvernieuwing starten en laat de huid gezond en fris aanvoelen.

Duur verzorging:
60 minuten

Intensiteitslevel:
Zeer intensief: 3 x peeling

Ontvang het geschenk van een stralende huid met deze expressieve gelaatsbehandeling. Een verwarmende combinatie van vitamine C-kristallen en een intens krachtige peeling zal de doffe, droge winterse huid verkwikken. Geniet vervolgens van een diep hydraterend Collagel+ masker dat is ontworpen om de huid onmiddellijk egaler en helderder te maken en ze helemaal te doen stralen! De ideale behandeling vlak voor de feestdagen!

Duur verzorging:
60 minuten

Intensiteitslevel:
Zeer intensief: 2 x peeling

Express Facial Protocols

Wanneer tijd van essentieel belang is, zal deze makkelijk aanpasbare gezichtsbehandeling je huid doen herleven. Dit op slechts 30 à 45 minuten. 
Perfect voor als je niet veel tijd hebben, maar wel de beste anti-aging resultaten wilt.

Wanneer tijd van essentieel belang is, zal deze makkelijk aanpasbare gezichtsbehandeling de glans van je huid onmiddellijk doen herleven, waardoor ze een gezonde gloed krijgt, terwijl ook extra huidverzorgingsproblemen zoals diepe rimpels, ouderdomsvlekken, dehydratatie, gevoeligheid en verstopping worden aangepakt. De huid zal gevoed en gehydrateerd worden en er nog stralender uitzien.

Voor wie?
Aanpasbaar voor diepe rimpels, ouderdomsvlekken, uitdroging, gevoeligheid encongestie.

Duur verzorging:
30-45 minuten

Deze express behandeling geeft je huid een boost aan anti-oxidanten. De zachte peeling verfrist de huid zonder irritatie en geeft de huid haar natuurlijke glow. Geniet daarna van de omhullende geur van granaatappel en veenbessen. Dit masker voedt de huid en is rijk aan antioxidanten die de huid beschermen.

Voor wie?
Deze behadeling is ideaal om de huid in no time terug te doen stralen.

Duur verzorging:
30-45 minuten

Deze verfrissende powerboost voorziet effectieve exfoliatie om doffe huid te bestrijden en te revitaliseren. Een combinatie van fruitenzymen en zuiverende peptiden werken synergetisch om de huid te reinigen van onzuiverheden, terwijl natuurlijke exfolianten de celvernieuwing verbeteren om zo de tekenen van blootstelling aan zon te vervagen, waardoor de huid er frisser en vernieuwd uitziet.

Voor wie?
Zonneschade, doffe huid, acné.

Duur verzorging:
30-45 minuten

Machine Enhancement

HydroPeptides benadering maakt het mogelijk om behandelingen met een toestel luxueuzer te laten aanvoelen en tegelijkertijd de klinische effectiviteit te maximaliseren door middel van de combinatie van producten en toestel.

Deze combinaties creëren de perfecte synergie om de gezondheid van het collageen te helpen ondersteunen, de verschijning van lijnen en
rimpels te verminderen en een gezonde, stralende huid te bevorderen. Gebruik deze upgrades alleen of als onderdeel van een volledige gelaatsbehandeling en zorg voor blijvende resultaten met HydroPeptide thuisverzorgingsroutine.

Breng de resultaten van je HydraFacial behandeling naar een hoger niveau door actieve anti-aging ingrediënten van HydroPeptide in te bouwen. Deze behandeling combineert de op machines gebaseerde behandelingen met anti-aging peptiden om rimpels te ontspannen, collageen te stimuleren en ouderdomsvlekken te verminderen. Meteen zichtbare resultaten!

Duur verzorging:
60 minuten

Bevorderen van een natuurlijke genezingsreactie en tegelijkertijd de verschijningen van fijne lijntjes en rimpels verminderen. De collageenproductie wordt gestimuleerd en maakt de huid steviger. De juiste voedingsstoffen worden in de huid geleverd voor onmiddellijke en langdurige anti-aging voordelen. Na slechts één behandeling heeft de huid een meer gelijkmatige tint, lijken de poriën kleiner en verschijnen er minder fijne lijntjes en rimpels.

Duur verzorging:
15 minuten

Houd de huid helder met HydroPeptides actieve bestanddelen om bacteriën te doden en een gezonde celvernieuwing te ondersteunen.

Duur verzorging:
45-60 minuten

verzorgingen

Boek je verzorging!

Wil jij ook genieten van de professionele verzorgingen & luxueuze ervaring van HydroPeptide?

Vind een instituut bij jou in de buurt en boek je verzorging! 

Resultaat: Vibrant Vitamine-C Facial

VOOR

Vitamine C behandeling resultaat

NA

Vitamine C behandeling resultaat

Resultaat: Anti-Wrinkle Facial

VOOR

Signature facial behandeling hydropeptide

NA

Signature Facial Behandeling HydroPeptide

Verzorging in de kijker

Elke maand zetten we een nieuwe verzorging in de kijker.
Aangepast aan de seizoenen, het weer en de noden van je huid in deze tijd van het jaar!

Wil je graag meer informatie over onze verzorgingen? Scroll verder naar beneden of ontdek onze verschillende blogs.