Over Bend Beauty

Missie & Visie

Our purpose is to create a beautiful life

“CREATE A BEAUTIFUL LIFE” 

Een mooi leven creëren, is waar het allemaal om draait bij Bend Beauty. De mogelijkheid geven om zich extra goed te voelen.

Wij inspireren & helpen om een aangenaam leven te leiden en om mooi oud te worden, met als basis: onze 3 waarden. Drie waarden die samen verandering creëren en Bend Beauty uniekinspirerend en geliefd maakt.

NATUURLIJK

Bend Beauty bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, gecertificeerd als duurzaam geoogst. Zorgvuldig gekozen om je huid op een gezonde manier te optimaliseren

PUUR

Er worden geen ingrediënten gebruikt die afvalstoffen bevatten. Heel het verwerkingsproces, van ingrediënten tot fabricatie en verpakking, wordt nagekeken op zuiverheid, duurzaamheid & kwaliteit. 

blank

BEAUTIFUL PLANET

We streven naar een kleinere ecologische voetafdruk. Als lid van de organisatie 1% for the Planet doneren wij 1% van onze totale omzet aan non-profits voor het milieu.

Onze missie?

Onze genen bepalen voor een groot deel hoe we eruitzien en hoe onze huid veroudert.
Dankzij epigenetica kunnen we invloed uitoefenen op de manier waarop genen tot uiting komen in je uiterlijk.

Hoe? Door genen in te schakelen die cellen aanzetten om gezond te handelen en genen uit te schakelen die het tegenovergestelde doen.
Benieuwd naar een voorbeeld van epigenetica in actie?
Lees dan vooral verder…

Ontdek de verschillende delen van Bend Beauty

blank

Onderzoek & ontwikkeling

In het R&D kantoor voeren wij innovatief onderzoek uit dat ons in staat stelt nieuwe elementen van de gezondheid en de levensduur van de huid te begrijpen. Wij passen dat direct toe in onze productontwikkeling.


Lees meer

Oprichter

De oprichter

Wij willen de hele wellness- en huidverzorgingsindustrie veranderen. Hoewel onze producten geavanceerde wetenschap omvatten, blijft ons doel eenvoudig. Een mooi leven creëren.


Lees meer

blank

Milieubewustzijn

Bij Bend Beauty gebruiken we ons bedrijf als een kracht voor het goede en een kracht van de natuur. We vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de natuur & het milieu.


Lees meer

blank

Diversiteit

Bij Bend Beauty waarderen we de schoonheid en diversiteit van iedereen – van binnen en van buiten. Dit geldt ook voor de mensen die we aannemen en bedienen. 


Lees meer