Onderzoek & Ontwikkeling

Een fundament van baanbrekend onderzoek

Onze wens om producten te creëren die schoonheid leveren die je kan zien en voelen, begint met een sterke basis van onderzoek. Terwijl nutricosmetica uitgebreid zijn onderzocht op een breed scala aan gezondheidsvoordelen, is Bend baanbrekend onderzoek aan het doen naar hun rol in het verbeteren van de gezondheid van de huid en een lange levensduur.

De getalenteerde onderzoekers bij Bend Beauty hebben tientallen jaren ervaring en blijven in de voorhoede van dit interessante nieuwe gebied met het uitvoeren van klinische en preklinische studies. Sommige van onze onderzoeken zijn gepubliceerd in tijdschriften en we hebben ze voor iedereen beschikbaar gemaakt om te lezen. Ontdek ze hier.

Ons wetenschappelijk team werkt soms jaren aan nieuwe producten, waarbij hoge normen worden gehanteerd voor zowel kwaliteit als zuiverheid en waar wordt nagegaan hoe ingrediënten, in de juiste combinatie, synergetische effecten teweegbrengen. Je zou kunnen zeggen dat we een goede chemie hebben.

Nog een element dat belangrijk voor ons is. Gelijk aan onze hoge normen voor kwaliteit en werkzaamheid, onderzoeken we hoe onze ingrediënten de planeet beïnvloeden. Het ontwikkelen van een duurzame toeleveringsketen kan een echte uitdaging zijn, maar als cosmeticabedrijf willen we schoonheid voor zowel mensen als de planeet op een hoger niveau brengen.

Wil jij meer weten over ons milieubewustzijn? Ontdek het allemaal hier.

Gepubliceerde onderzoeken