Zoek op
Sluit dit zoekvak.

Renew + Protect: Bevorder de Levensduur van je Huid

Beauty & Welzijn op Elke Leeftijd

Onze missie? Het creëren van een mooi leven.

Onze passie? Beauty en welzijn op elke leeftijd. Jong en oud. Ouder worden is een magisch onderdeel van het leven. En we willen dat onze productlijn dit weerspiegelt.

Benieuwd naar de Bend Beauty visie & onze peilers? Klik hier

Renew + Protect: Ons Basisproduct voor de Gezondheid en Levensduur van de Huid

Onze Renew + Protect formule is ons basisproduct. Hier zitten onze kernwaarden in verwikkeld: Genuine, Love & Magic. De naam geeft de werkzaamheid van de producten weer en de positieve effecten die ze hebben op de gezondheid en levensduur van de huid.

Een gezonde huid en een lange levensduur. Laten we het daar eens over hebben. Wat als we allemaal anders zouden praten over “anti-aging” en ons in plaats daarvan meer op deze concepten zouden richten? Hoe verandert dat de manier waarop je over je uiterlijk denkt, en wat je van je huidverzorgingsroutine verwacht?

Een Positieve Benadering op Gezondheid en Vitaliteit

Maar waarom spreken we dan niet over anti-aging? Bend Beauty streeft mee om niet meer te spreken over anti-aging. Dit is een te negatieve term en duidt op een bepaald doelpubliek waarvoor de producten bestemd zijn. Wij richten ons tot iedereen. In plaats van over anti-aging te praten, hebben wij het liever over een lang leven. Wij willen je huid alles geven wat ze nodig heeft om gezond te zijn voor de duur van je leven.

Of je nu 19 jaar bent of 70 jaar, Renew + Protect biedt je huid wat ze nodig heeft tijdens elke stap van het leven. En in plaats van ons te richten op een jeugdige look, richten wij ons op een gezonde huid.

Renew + Protect biedt de basis van een optimale huidverzorgingsroutine, op elke leeftijd! Laat ons houden van de huid die we hebben, haar verzorgen en koesteren!

Ook interessant voor jou

430061705_1129895541371006_264091037769749997_n

Frozen Yoghurt Bars met Marine Collagen + Co-Factors

collageen cakejes

Collageen cakejes vol voedzame ingrediënten

De combinatie van voedzame ingrediënten en collageen zal je smaakpapillen verwennen en je huid laten stralen!

Smoothie bowl collageen

Smoothie bowl met Marine Collagen + Co-Factors

Collageen is een belangrijk eiwit dat jouw huid, haar, nagels en gewrichten gezond houdt.