Lente: een nieuwe feel-good routine!

Warmere temperaturen en betere stemming: Een nieuwe feel-good routine voor de lente!

Voel de warmere temperaturen, zie het zonnetje aan de hemel en merk een betere stemming op. Dat betekent maar één ding: de gure wintermaanden zijn voorbij. Weg met de vele uren binnen, het is tijd om weer naar buiten te gaan! Het perfecte moment om je skincare routine aan te passen aan de eerste zonnestralen en blote armen.

Deze lente dagen we je uit om een stapje verder te gaan… Laten we ons ook richten op wat er vanbinnen gebeurt. Hierdoor verbeter je niet alleen de gezondheid van je huid, maar voel je jezelf ook aanzienlijk beter. De sleutel tot een gezonde huid ligt diep in de huidlagen, met name in de dermale laag, ook wel bekend als de echte huid. Hier bevinden zich de collageen- en elastinematrix, evenals de algehele gezondheid en levensduur van je huid.

Daarom is Bend Beauty een pionier op het gebied van huidgezondheid en een lang leven van binnenuit. Onze krachtige ingrediënten werken diep om het huidklimaat te optimaliseren en het potentieel in elke cel te activeren.

Welke Bend Beauty producten zijn geschikt voor jou?

Ontdek het assortiment! 

RENEW + PROTECT

Een krachtige formule met zes actieve ingrediënten. In tegenstelling tot andere huidverzorgingsproducten richt Renew + Protect zich op de fundamentele factoren van je huid, wat resulteert in een breed scala aan klinisch bewezen huidvoordelen. Neem de eerste stap naar huidverjoning met Renew + Protect. 

  • Werkt diep in op huidklimaat
  • Vermindert chronische ontstekingen
  • UV-bescherming tot 84 % sterker
renew+protect softgels pot
Marine Collagen + Co-factors
MARINE COLLAGEN + CO-FACTORS

Optimaliseer de gezondheid van je huid, haar en nagels. Ons Marine Collageen poeder is speciaal samengesteld om de collageenproductie in je lichaam te bevorderen en tegelijkertijd de gezondheid van je nagels te ondersteunen. Met collageenpeptiden van vis, mineraal silicium en vitamine C wordt je collageenproductie versterkt en geboost.

  • Verhoogde collageenproductie
  • Cofactoren: mineraal silicium & vitamine C
  • Ondersteunt gezond haar & nagels
Gut Glow

Voor gezonde darmen en een stralende huid. De gezondheid van je darmen en je huid zijn nauw met elkaar verbonden. Daarom is het belangrijk om je darmen de juiste voedingsstoffen te geven om ze optimaal te laten functioneren. Met de combinatie van tremella-extract en twee klinisch bewezen vezels zie je al resultaat binnen 4 weken.

  •  Stimuleert het immuunsysteem 
  • Verlicht constipatie, een opgeblazen gevoel & winderigheid 
  • Ondersteunt de gezonde maag- en darmfuncties 
Gut Glow

Benieuwd naar Bend Beauty en zijn essentiële toevoeging aan je verzorgings- & beauty routine? Klik hier

Ook interessant voor jou

430061705_1129895541371006_264091037769749997_n

Frozen Yoghurt Bars met Marine Collagen + Co-Factors

collageen cakejes

Collageen cakejes vol voedzame ingrediënten

De combinatie van voedzame ingrediënten en collageen zal je smaakpapillen verwennen en je huid laten stralen!

Smoothie bowl collageen

Smoothie bowl met Marine Collagen + Co-Factors

Collageen is een belangrijk eiwit dat jouw huid, haar, nagels en gewrichten gezond houdt.