Renouveler + Protéger : les avantages de la protection UV

Renew + Protect: Bescherm je huid tegen UV-schade

Onderzoek en ontwikkeling vormen een cruciaal aspect van ons bedrijf. Dankzij innovatieve onderzoeken en strikte normen op het gebied van kwaliteit en zuiverheid kunnen wij toonaangevende producten leveren, waaronder de krachtige Renew + Protect Softgels, die bijdragen aan een mooi leven. Renew + Protect is speciaal geformuleerd om de gezondheid van je huid te optimaliseren en deze langdurig te beschermen tegen schadelijke UV-straling. Blootstelling aan UV-straling kan ernstige schade aan je huid veroorzaken, maar met Renew + Protect bieden wij een effectieve oplossing én de eerste stap tegen huidveroudering

Schade door UV

Geaccumuleerde UV-schade veroudert de huid door het afbreken van de collageenmatrix, wat resulteert in progressieve fijne lijntjes, rimpels en een verslapte huid. Zonneschade veroorzaakt ook verkleuring, roodheid en een aantal andere huidaandoeningen.

De beste aanvullende bescherming: RENEW + PROTECT

Wat dacht je van een supplement dat niet enkel de uitstraling van je huid verbetert, maar ook je huid beter beschermt tegen UV-stralen? Het kan! Met onze Gélules Renouveler + Protéger! Een krachtig supplement geformuleerd met 6 ingrédients actifs die in synergie samenwerken. Dit om de santé van de huid te optimaliseren en een mooie huid van binnenuit op te bouwen.

  • Verhoogt de weerbaarheid van de huid tegen UV-stralen
  • Verbetert de hydratatie van de huid
  • Optimaliseert de elasticiteit en stevigheid van de huid
  • Vermindert ruwheid en roodheid
  • Rijk aan antioxidanten voor een gezonde huid

Klinische studie

Onze klinische studie toont aan dat Renew + Protect de weerstand van de huid tegen door UV veroorzaakte zonnebrand verhoogt. Bovendien hebben we recentelijk een in vitro celcultuurstudie met menselijke huidfibroblasten afgerond, waarbij de unieke mix van ingrediënten in Renew + Protect en de fotobeschermende werking ervan nader werden onderzocht.

Het onderzoek, dat gepubliceerd is in het Journal of Natural Health Product Research, bevestigt dat Renew + Protect een krachtig fotobeschermend effect heeft op menselijke dermale fibroblasten. Dit resulteert in een significante vermindering van door UV veroorzaakte celdood bij de behandelde cellen. Bovendien benadrukt het onderzoek het synergetische effect van de ingrediënten in Renew + Protect, waaronder visolie (met EPA en DHA), luteïne en zeaxanthine, die samen zorgen voor een superieure bescherming tegen UV-straling. Tevens wordt gesuggereerd dat Renew + Protect de cellulaire antioxidantcapaciteit verhoogt en ontstekingsreacties vermindert, wat bijdraagt aan de effectieve fotobescherming van het product.

Resultaten & conclusie

Deze resultaten onderstrepen waarom Renew + Protect veel effectiever is in het beschermen tegen UV-schade dan een standaard visoliesupplement. Onze conclusie: een dagelijkse portie Bend Beauty Renew + Protect verhoogt de weerstand van de huid tegen UV geïnduceerde zonnebrand in slechts 4 weken. Deze weerstand nam toe bij verder gebruik gedurende de proef van 8 weken.

 

 

Également d'intérêt pour vous

gâteaux au collagène

Des gâteaux au collagène pleins d'ingrédients nutritifs

La combinaison d'ingrédients nutritifs et de collagène gâtera vos papilles et laissera votre peau éclatante !

Collagène dans un bol à smoothie

Smoothie bowl au Collagène Marin + Co-Facteurs

Le collagène est une protéine importante qui préserve la santé de la peau, des cheveux, des ongles et des articulations.

Cocktail sans alcool aux fraises Bend Beauty

Cocktail de fraises au collagène marin + cofacteurs

Qui n'aime pas une boisson rafraîchissante avec les belles journées de printemps ?