Over Bend Beauty

Missie & Visie

Our purpose is to create a beautiful life

“CREATE A BEAUTIFUL LIFE” 

Créer une belle vie, c’est ce dont il s’agit chez Bend Beauty. Et également vous donner la possibilité de vous sentir encore mieux.

Wij inspireren & helpen om een aangenaam leven te leiden en om mooi oud te worden, met als basis: onze 3 waarden. Drie waarden die samen verandering creëren en Bend Beauty uniekinspirerend et geliefd maakt.

NATUURLIJK

Bend Beauty bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, gecertificeerd als duurzaam geoogst. Zorgvuldig gekozen om je huid op een gezonde manier te optimaliseren

PUUR

Er worden geen ingrediënten gebruikt die afvalstoffen bevatten. Heel het verwerkingsproces, van ingrediënten tot fabricatie en verpakking, wordt nagekeken op zuiverheid, duurzaamheid & kwaliteit. 

blank
BEAUTIFUL PLANET

We streven naar een kleinere ecologische voetafdruk. Als lid van de organisatie 1% for the Planet doneren wij 1% van onze totale omzet aan non-profits voor het milieu.

Onze missie?

Nos gènes déterminent en grande partie notre apparence et le vieillissement de notre peau.
Grâce à l'épigénétique, nous pouvons influencer la façon dont les gènes s'expriment dans votre apparence.

Comment ? En activant les gènes qui encouragent les cellules à agir sainement et en désactivant les gènes qui font le contraire.
Vous êtes curieux de voir un exemple d'épigénétique en action ?
Alors lisez la suite...

Ontdek de verschillende delen van Bend Beauty

blank
Onderzoek & ontwikkeling

In het R&D kantoor voeren wij innovatief onderzoek uit dat ons in staat stelt nieuwe elementen van de gezondheid en de levensduur van de huid te begrijpen. Wij passen dat direct toe in onze productontwikkeling.

Oprichter
De oprichter

Wij willen de hele wellness- en huidverzorgingsindustrie veranderen. Hoewel onze producten geavanceerde wetenschap omvatten, blijft ons doel eenvoudig. Een mooi leven creëren.

blank
Milieubewustzijn

Bij Bend Beauty gebruiken we ons bedrijf als een kracht voor het goede en een kracht van de natuur. We vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de natuur & het milieu.

blank
Diversiteit

Bij Bend Beauty waarderen we de schoonheid en diversiteit van iedereen – van binnen en van buiten. Dit geldt ook voor de mensen die we aannemen en bedienen.